Please enter a search term:

 • Office 365

  Ο συνεργάτης σας για λύσεις B2B Office 365: Ψηφιακός μετασχηματισμός, συνεργασία και αποδοτικότητα εύκολα.

  Από εδώ!

Office 365 - η αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση cloud για εταιρείες B2B

Σε έναν ολοένα και περισσότερο ψηφιοποιημένο επιχειρηματικό κόσμο, η επιλογή των σωστών τεχνολογιών και εργαλείων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Το Office 365 είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση cloud, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εταιρειών B2B. Η ψηφιακή μας υπηρεσία σας υποστηρίζει στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Office 365 στις υπάρχουσες διαδικασίες σας και διασφαλίζει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την ισχυρή πλατφόρμα. Σε αυτή τη λεπτομερή περιγραφή, σας δίνουμε μια επισκόπηση του Office 365 και των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας για την υλοποίηση αυτής της λύσης.


Το Rocket Chat είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας και συνεργασίας ανοικτού κώδικα, η οποία είναι ασφαλής, ευέλικτη και προσαρμόσιμη. Με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεδιασκέψεις βίντεο και ήχου, κοινή χρήση αρχείων και διαχείριση έργων, το Rocket Chat παρέχει στις επιχειρήσεις B2B μια κεντρική λύση για την αποτελεσματική σύνδεση των ομάδων τους και την προώθηση της συνεργασίας.Το Office 365 είναι μια σουίτα παραγωγικότητας από τη Microsoft που βασίζεται στο cloud και σας παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και υπηρεσιών, όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το OneNote, το OneDrive και πολλά άλλα. Επιτρέπει στην επιχείρησή σας να εργάζεται εύκολα στο σύννεφο, ενώ έχει πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Για τις επιχειρήσεις B2B, το Office 365 είναι ιδιαίτερα πολύτιμο επειδή:

 • Παρέχει επεκτασιμότητα για να αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας
 • Παρέχει επιχειρησιακού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής
 • Προωθεί τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ ομάδων
 • Αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών και της ολοκλήρωσης
 • Παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων λύσεων μέσω της προσαρμογής και επέκτασης της πλατφόρμας

Το ψηφιακό πρακτορείο μας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση λύσεων Office 365 για εταιρείες B2B. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ατομικές σας απαιτήσεις και στόχους, όπως:

 • Συμβουλευτική και ανάπτυξη στρατηγικής

Σας βοηθάμε να προσδιορίσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και να αναπτύξετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική για την εφαρμογή του Office 365.

 • Μετεγκατάσταση και ενσωμάτωση

Σας βοηθάμε στην ομαλή μετάβαση των υφιστάμενων δεδομένων και εφαρμογών σας στο Office 365 και στην ενσωμάτωσή τους στις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

 • Εκπαίδευση και υποστήριξη

Παρέχουμε εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για τους υπαλλήλους σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα εργαλεία του Office 365.

 • Ασφάλεια και συμμόρφωση

Διασφαλίζουμε ότι η εφαρμογή του Office 365 σας συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας δεδομένων.

 • Προσαρμογή και βελτίωση

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε προσαρμοσμένες λύσεις και επεκτάσεις για το Office 365 που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.


Συνεργαζόμενοι με το ψηφιακό μας γραφείο, επωφελείστε από πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Γνώση και εμπειρία του κλάδου

Διαθέτουμε εκτεταμένη γνώση και εμπειρία σε διάφορους κλάδους και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το Office 365 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • Ομάδα εμπειρογνωμόνων

Η ομάδα μας από έμπειρους συμβούλους, ειδικούς πληροφορικής και διαχειριστές έργων θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει την επιτυχή εφαρμογή του Office 365 στην επιχείρησή σας.

 • Εστίαση στον πελάτη

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ατομικές ανάγκες και τους στόχους κάθε πελάτη, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 • Αποδεδειγμένες μέθοδοι και εργαλεία

Βασιζόμαστε σε αποδεδειγμένες μεθοδολογίες και τεχνολογίες αιχμής για να διασφαλίσουμε ότι η υλοποίηση του Office 365 θα κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά.

 • Μακροπρόθεσμη συνεργασία

Βλέπουμε τον εαυτό μας ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη σας, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι η λύση Office 365 παραμένει ενημερωμένη και ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.


Το ψηφιακό πρακτορείο μας έχει ήδη βοηθήσει πολυάριθμες εταιρείες B2B να εφαρμόσουν με επιτυχία το Office 365. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα επιτυχημένων έργων μας:

 • Μελέτη περίπτωσης 1

Μια μεσαίου μεγέθους μεταποιητική εταιρεία επωφελήθηκε από τη βελτιωμένη συνεργασία και αποτελεσματικότητα που προσφέρει το Office 365 και μπόρεσε να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά.

 • Μελέτη περίπτωσης 2

Μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών γνώρισε σημαντική μείωση των χειροκίνητων διαδικασιών και αύξησε την παραγωγικότητα των εργαζομένων χάρη στην ενσωμάτωση του Office 365.

 • Μελέτη περίπτωσης 3

Μια εταιρεία πληροφορικής χρησιμοποίησε την επεκτασιμότητα του Office 365 για να αναπτύξει εξατομικευμένες λύσεις που αύξησαν την αφοσίωση των πελατών της και τα έσοδά της.

Πώς να έρθετε σε επαφή με το ψηφιακό μας γραφείο

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Office 365 και να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι για μια δωρεάν διαβούλευση και θα χαρούν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτησή σας.

Το Office 365 είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση cloud που είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εταιρειών B2B. Η ψηφιακή μας υπηρεσία σας υποστηρίζει στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Office 365 στις υπάρχουσες διαδικασίες σας και διασφαλίζει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, επωφελείστε από την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας, τις πελατοκεντρικές μας υπηρεσίες και τη μακροχρόνια συνεργασία μας, ώστε να καταστήσετε τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό επιτυχημένο.