Please enter a search term:

  • Υπηρεσίες

    mprofi είναι κάτι περισσότερο από ένα γραφείο μάρκετινγκ ή μια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ψηφιακούς αρχιτέκτονες και ταυτόχρονα ως γενικούς εργολάβους του ψηφιακού οικοδομικού σας έργου.

    Υπηρεσίες με μια ματιά

Υπηρεσίες - Στην υπηρεσία της επιτυχίας σας!

mprofi είναι κάτι περισσότερο από ένα γραφείο μάρκετινγκ ή μια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ψηφιακούς αρχιτέκτονες και ταυτόχρονα ως γενικούς εργολάβους του ψηφιακού οικοδομικού σας έργου. Από την 25ετή εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι η μετατροπή σε ψηφιακές διαδικασίες απαιτεί προσωπική συμβουλευτική καθώς και τεχνική και οικονομική τεχνογνωσία και πολύ καλή γνώση του τομέα B2B. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, επωφελείστε όχι μόνο από την τεχνογνωσία μας, αλλά και από τις υπηρεσίες μας.

Αξιολόγηση Webshop

Σας ανοίγουμε το δρόμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιουργούμε και υλοποιούμε στρατηγικές λύσεις εισόδου στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μια επαγγελματική ιδέα πλήρους εξυπηρέτησης για την αναπροσαρμογή των ηλεκτρονικών σας δραστηριοτήτων.

Αξιολόγηση συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου
Διαχειριστικός έλεγχος

Είτε πρόκειται για κοινωνικά μέσα, είτε για έλεγχο διαχείρισης ή μάρκετινγκ: παρατηρούμε τις τάσεις, δημιουργούμε αναλύσεις αιτιότητας και αξιολογήσεις έργων και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

Στο ψηφιακό τεστ φυσικής κατάστασης
Διαδικασίες

Επωφεληθείτε από την πολυετή τεχνογνωσία μας στον μετασχηματισμό κλασικών επιχειρηματικών διαδικασιών για την επικοινωνία εταιρειών με συγκλίνουσες διαδικτυακές επιχειρηματικές διαδικασίες και από την εμπειρία μας στην υποστήριξη διαδικασιών διαχείρισης αλλαγών.

Ψηφιοποίηση διαδικασιών
Ενσωμάτωση συστήματος

Κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού της επιχείρησής σας πρέπει να διασυνδεθούν διαφορετικά συστήματα, π.χ. CMS ή/και αυτοματοποίηση μάρκετινγκ με τον ιστότοπο.

Ενσωμάτωση συστήματος μάθετε περισσότερα
Φήμη

Η φήμη της εταιρείας σας στον ψηφιακό κόσμο είναι το πιο σημαντικό σας νόμισμα. Βελτιστοποιούμε και παρακολουθούμε τη φήμη σας στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το deepweb και σας υποστηρίζουμε σε θέματα πρόληψης και συμπεριφοράς, καθώς και στο σχεδιασμό κατευθυντήριων γραμμών.

Ανακαλύψτε τώρα
Συμβουλευτική

Γνωρίζετε ότι πρέπει να αναδιαρθρώσετε ψηφιακά την εταιρεία σας. Πώς ακριβώς και από πού να ξεκινήσετε καλύτερα, θα σας το πούμε μετά από μια ακριβή απογραφή και μια ατομική ανάλυση των προβλημάτων της εταιρείας σας.

Ανακαλύψτε τώρα
Προπόνηση

Εκπαίδευση προσωπικού με στόχο: Δημιουργήστε μια κοινή κατανόηση του εκάστοτε θέματος μέσω στοχευμένου συντονισμού μέσα σε λίγες ώρες με συμμετέχοντες από τα σχετικά τμήματα της εταιρείας.

Ανακαλύψτε τώρα
Αναλυτική | Μεγάλα δεδομένα

Οι επαγγελματίες μας στον τομέα των μεγάλων δεδομένων προσφέρουν ανάλυση και προετοιμασία μη δομημένων εταιρικών δεδομένων και σας υποστηρίζουν στη δημιουργία, ενσωμάτωση και εφαρμογή βασικών δεικτών απόδοσης (KPI).

Ανακαλύψτε τώρα
Διαφήμιση

Η στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο δεν είναι μόνο για τους μεγάλους παίκτες - οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιδίως τα ηλεκτρονικά καταστήματα επωφελούνται επίσης από μια πραγματικά μετρήσιμη διαφημιστική στρατηγική.

Ανακαλύψτε τώρα
SEO

Βελτιώνουμε την κατάταξή σας με τα κατάλληλα εργαλεία και αντιδρούμε δυναμικά στις μεταβαλλόμενες παραμέτρους. Επειδή αντιλαμβανόμαστε τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης ως μια διαδικασία που πρέπει να αναπτυχθεί με γνώμονα τις ατομικές σας ανάγκες.

Ανακαλύψτε τώρα
Επικοινωνία

Τα πάντα είναι επικοινωνία, αναλογική και ψηφιακή, είτε στο μάρκετινγκ, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε κατά τις αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάντε τη διαδικτυακή σας επικοινωνία διαδραστική, βιώσιμη και προσανατολισμένη στο διάλογο. οι πελάτες σας θα σας ευχαριστήσουν.

Ανακαλύψτε τώρα
CRM

Η λογική διαχείριση των πελατών είναι απαραίτητη για κάθε εταιρεία. Σας υποστηρίζουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδικτυακών λύσεων διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και ERP.

Ανακαλύψτε τώρα
Ανάπτυξη λογισμικού

Βρίσκουμε την καλύτερη λύση λογισμικού για εσάς - ως σύμβουλοι ανεξάρτητοι από τον προμηθευτή, αυτές μπορεί να είναι και λύσεις ανοικτού κώδικα χωρίς κρυφό επιπλέον κόστος.

Ανακαλύψτε τώρα
Ημερομηνίες & Εκδηλώσεις

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε από κοντά Τότε γιατί να μην επισκεφθείτε ένα από τα εργαστήρια ή τα στρογγυλά τραπέζια μας σε μία από τις ελβετικές τοποθεσίες μας. Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες εδώ.

Ανακαλύψτε τώρα
Προσωρινή διαχείριση

Προσωρινή διαχείριση είναι η προσωρινή ανάληψη καθηκόντων διαχείρισης σε προσωρινή βάση. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας ως έμπειροι εμπειρογνώμονες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ανακαλύψτε τώρα
Προστασία δεδομένων

Η εφαρμογή πολιτικών προστασίας δεδομένων και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων είναι σήμερα ζωτικής σημασίας.

Ανακαλύψτε τώρα
Συμβατό με το απόρρητο του Google Analytics

Λύσεις Google Analytics συμβατές με το απόρρητο για εταιρείες B2B: Εμπειρογνωμοσύνη και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Ανακαλύψτε τώρα

Κατά την υλοποίηση συστημάτων ΤΠ και την αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, οι ειδικοί μας σε θέματα ΤΠ υποστηρίζουν τις εταιρείες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι τα συστήματα πληροφορικής της εταιρείας ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές απαιτήσεις. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε και καθοδηγούμε τους υπαλλήλους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα νέα συστήματα και τις νέες διαδικασίες. Επιπλέον, προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη βελτιστοποίηση ιστότοπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ένας ελκυστικός και φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος για την επιτυχία μιας εταιρείας. Γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά για τη βελτιστοποίηση των ιστότοπων και των ηλεκτρονικών καταστημάτων των πελατών μας. Οι έμπειροι προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων μας εργάζονται χέρι-χέρι για τη δημιουργία ελκυστικών, φιλικών προς το χρήστη και βελτιστοποιημένων ως προς το SEO ιστότοπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αυτά είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εταιρείας και των πελατών της. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί ουσιαστικό μέρος της επιχείρησής μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και συμβουλές. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους και συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση και τη βελτίωση της επιχείρησής τους.