Please enter a search term:

 • Οργανισμός Shopware

  Ως έμπειρος ψηφιακός οργανισμός, υλοποιούμε μεμονωμένα έργα Shopware για εταιρείες B2B. Μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας!

  Χρησιμοποιήστε την τεχνογνωσία τώρα!

Shopware - η κορυφαία λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για επιχειρήσεις


Shopware - ένας συνδυασμός ευελιξίας και καινοτομίας

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πάψει προ πολλού να περιορίζεται στην αποστολή αγαθών από το Α στο Β. Η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλάζει ραγδαία σε έναν ολοένα και πιο ψηφιοποιημένο κόσμο. Οι άνθρωποι αναζητούν τη συνδεσιμότητα, την έμπνευση και την ατομικότητα περισσότερο από ποτέ.

Η Shopware βρίσκεται πάντα στην αιχμή του δόρατος. Ακόμη και πολύπλοκα επιχειρηματικά μοντέλα μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα χάρη σε εξελιγμένα εργαλεία και αυτοματισμούς. Και χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσετε ούτε μία γραμμή. Η προσέγγιση χωρίς κώδικα το εξασφαλίζει αυτό.

Προσαρμοστείτε στις συνεχείς αλλαγές και δοκιμάστε ταυτόχρονα πολλαπλά επιχειρηματικά μοντέλα - από ψηφιακές εκδηλώσεις, συνδρομητικές υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες έως εξαιρετικά εξατομικευμένα προϊόντα που μπορούν να προσφερθούν προς αγορά ή ενοικίαση. Είστε στη θέση του οδηγού!

Το Shopware είναι μια ισχυρή και εξαιρετικά προσαρμόσιμη πλατφόρμα ανοικτού εμπορίου που σας επιτρέπει να μετατρέψετε με επιτυχία τις φιλόδοξες επιχειρηματικές σας ιδέες σε πραγματικότητα. Ορίστε τους δικούς σας κανόνες, αξιοποιήστε νέες αγορές και πείστε τους πελάτες σας με μια σαφή παρουσία της μάρκας σας στο ψηφιακό εμπόριο.

Το Shopwareαναπτύχθηκε ειδικά για εταιρείες B2B. Με το Shopware, μπορείτε να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε μεμονωμένα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας τη βέλτιστη εμπειρία αγορών. Το Shopware δεν είναι μόνο ένα σύστημα καταστημάτων, αλλά προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο σύστημα διαχείρισης εμπορευμάτων και εύκολη σύνδεση με διάφορα συστήματα πληρωμών.

Οι παγκοσμίου φήμης μάρκες βασίζονται στο Shopware για την παροχή καινοτόμων και δυναμικών λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό σας επιτρέπει να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας αβίαστα και να δημιουργείτε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο του ψηφιακού εμπορίου. Σας υποστηρίζουμε στο έργο σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο με την τεχνογνωσία μας ως πιστοποιημένο πρακτορείο Shopware.

Ως ψηφιακό πρακτορείο, ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και την υλοποίηση διαδικτυακών καταστημάτων Shopware για εταιρείες B2B. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από το Shopware, από την ανάπτυξη μεμονωμένων καταστημάτων μέχρι τη σύνδεση με το σύστημα ERP σας.

Τρία βασικά σημεία μας διακρίνουν και ευθύνονται για την επιτυχία μας:

 • Πρώτον: Γνωρίζουμε ότι όλοι οι πελάτες επιθυμούν μια απλή εμπειρία αγορών με προσωπική επαφή
 • Δεύτερον: Σκεφτόμαστε πέρα από την καθαρή συναλλαγή. Επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση και την αφοσίωση των πελατών και αξιοποιούμε την πολυετή τεχνογνωσία μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
 • Τρίτον: Βάζουμε τον πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας!

Ως εμπειρογνώμονες για το Shopware, έχουμε ήδη υλοποιήσει με επιτυχία πολυάριθμα έργα. Υποστηρίζουμε τις εταιρείες στη δημιουργία νέων webshop, στη σύνδεση με συστήματα ERP και στην υλοποίηση της επανεκκίνησης των webshop Shopware. Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, ώστε να λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις τους και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

Το φάσμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει την πλήρη υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος Shopware, από τη σύλληψη έως την υλοποίηση και τη μετέπειτα υποστήριξη. Βασιζόμαστε σε σύγχρονες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του Shopware για να διατηρούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ενημερωμένο και να εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη απόδοση. Χάρη στην εμπειρία μας στην ανάπτυξη Shopware, μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης για το Shopware, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη, η οποία θα σας βοηθήσει γρήγορα και με επάρκεια σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και σας προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ατομικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια μακροχρόνια συνεργασία και να επιτύχουμε μαζί σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματά μας ως ψηφιακό πρακτορείο για το Shopware

 • Είμαστε μια έμπειρη ομάδα ειδικών στο Shopware και προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην υλοποίηση των έργων σας. Μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας στην ανάπτυξη Shopware, μπορούμε να σας προσφέρουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις.
 • Δίνουμε μεγάλη αξία στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, ώστε να λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές απαιτήσεις τους και να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
 • Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή υποστήριξη σε όλα τα θέματα που αφορούν το Shopware.

Τι κάνει το Shopware διαφορετικό

Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων του Shopware:

Υπηρεσίες και υπηρεσίες

Στη συνέχεια θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την τεχνογνωσία μας στον τομέα του Shopware και να σας δώσουμε μια γενική εικόνα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.