Please enter a search term:

  • Ικανότητες

    Η αναδιάρθρωση της εταιρείας σας απαιτεί δικτύωση σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο σε τεχνικά. Γι' αυτό αποτελούμε τη διασύνδεση μεταξύ της πληροφορικής, του μάρκετινγκ και της συμβουλευτικής διαχείρισης και σας προσφέρουμε στενά συνδεδεμένη βήμα προς βήμα υποστήριξη, καθώς και υποστήριξη έκτακτης ανάγκης 24/7.

    Οι αρμοδιότητές μας με μια ματιά

    Digitale Kompetenzen

Οι αρμοδιότητές μας

Η αναδιάρθρωση της εταιρείας σας απαιτεί δικτύωση σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο σε τεχνικά. Γι' αυτό αποτελούμε τη διασύνδεση μεταξύ της πληροφορικής, του μάρκετινγκ και της συμβουλευτικής διαχείρισης και σας προσφέρουμε στενά συνδεδεμένη υποστήριξη βήμα προς βήμα, καθώς και υποστήριξη έκτακτης ανάγκης 24/7.

Οι ικανότητές μας βασίζονται σε πολυετή εμπειρία και συνεχή κατάρτιση. Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες ψηφιακές εξελίξεις και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας ειδικά για την επιτυχία των πελατών μας. Στόχος μας είναι να σας υποστηρίξουμε στη βελτίωση των ψηφιακών σας δεξιοτήτων και να σας βοηθήσουμε να λειτουργήσετε με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους και να συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη λύση.

Τεχνητή νοημοσύνη

Οι επιχειρήσεις που βασίζονται στα δεδομένα είναι το μέλλον. Οι πιθανές εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης είναι τεράστιες και κυμαίνονται από την υποστήριξη σε πολύπλοκες αποφάσεις έως την αυτοματοποίηση διαδικασιών και την έξυπνη πρόσληψη νέων εργαζομένων.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Διαδικτυακή διαφήμιση

Ηστοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο δεν είναι μόνο για τους μεγάλους παίκτες - οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιδίως τα ηλεκτρονικά καταστήματα επωφελούνται επίσης από μια πραγματικά μετρήσιμη διαφημιστική στρατηγική.

Περιεχόμενα: διαφημίσεις στο Facebook, διαφημίσεις Google AdWords, μάρκετινγκ θυγατρικών και βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
SEO

Βελτιώστε την κατάταξή σας με τα κατάλληλα εργαλεία και αντιδράστε δυναμικά στις μεταβαλλόμενες παραμέτρους. Επειδή αντιλαμβανόμαστε τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης ως μια διαδικασία που πρέπει να αναπτυχθεί με γνώμονα τις ατομικές σας ανάγκες.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Αναπτύσσουμε μαζί τους διαδικτυακές λύσεις λογισμικού - και εκτός από το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, αναλαμβάνουμε επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη, συντήρηση και επακόλουθη βελτιστοποίηση ήδη υπαρχόντων ιστότοπων ή διαδικτυακών εφαρμογών.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Δημιουργία πρωτοτύπων

Πριν οι σελίδες ή τα έργα βγουν στο διαδίκτυο, δοκιμάζουμε και οπτικοποιούμε τη χρηστικότητά τους, δηλαδή δημιουργούμε ένα ψηφιακό πρωτότυπο. Έτσι αποφεύγονται τα λάθη ανάπτυξης - και εξοικονομείτε χρήματα.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή θα θέλατε να βελτιστοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα: Δημιουργούμε και υλοποιούμε στρατηγικές λύσεις εισόδου στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μια επαγγελματική ιδέα πλήρους εξυπηρέτησης για την αναπροσαρμογή των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Στρατηγική & Σύλληψη

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας ή της επιχείρησής σας απαιτεί προσοχή και αλλαγές στις υπάρχουσες δομές. Γι' αυτό το λόγο γνωρίζουμε πρώτα την εταιρεία σας, προτού αναπτύξουμε μαζί σας την κατάλληλη ιδέα αναδιάρθρωσης.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Εκπαιδεύσεις | Μαθήματα | Σεμινάρια

Ψηφιακή ομάδα Μετασχηματισμός Νέο λογισμικό ή νέο CMS Εκπαιδεύουμε εσάς και το προσωπικό σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μετασχηματισμού και προσφέρουμε επίσης σεμινάρια για τα επιμέρους δομικά στοιχεία.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Φιλοξενία & Υποστήριξη

Όταν λέμε 24ωρη εξυπηρέτηση, το εννοούμε. Η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι επανδρωμένη όλο το εικοσιτετράωρο. Δεν θα σας απογοητεύσουμε όταν υπάρχει πυρκαγιά.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Ασφάλεια δεδομένων

Η προστασία και η ασφάλεια των δεδομένων είναι πιο σημαντικές από ποτέ για τις διαδικτυακές εταιρείες. Επειδή, σε αντίθεση με την κλασική βιομηχανική κατασκοπεία, τα δεδομένα σήμερα μπορούν συχνά να παραβιαστούν ή να κλαπούν απαρατήρητα.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Μετασχηματισμός

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι εδώ. Αλλάζει μόνιμα και ολοκληρωτικά τον κόσμο των επιχειρήσεων. Όσοι δεν δράσουν τώρα δεν θα είναι πλέον ανταγωνιστικοί στο εγγύς μέλλον. Επομένως, μην περιμένετε άλλο και ξεκινήστε τώρα!

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Εντοπισμός

Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας και το περιεχόμενό του στις τοπικές συνθήκες των πελατών σας.

Εξασφαλίστε την επάρκεια!
Blockchain

Γιατί οι εταιρείες πρέπει να εξετάσουν το Web3 και το Blockchain;

Εξασφαλίστε την επάρκεια!

Είμαστε ειδικοί σε αυτόν τον τομέα και θα θέλαμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των αρμοδιοτήτων μας στον ψηφιακό τομέα. Η ομάδα-στόχος μας είναι οι εταιρείες B2B που θέλουν να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους ικανότητες. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών αρμοδιοτήτων για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται από την ανάπτυξη ψηφιακών στρατηγικών έως την εφαρμογή μέτρων διαδικτυακού μάρκετινγκ και τη βελτιστοποίηση της υποδομής πληροφορικής σας. Με τον τρόπο αυτό, βασιζόμαστε σε ολιστικές και εξατομικευμένες συμβουλές για την επίτευξη των στόχων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

  • Ανάπτυξη ψηφιακής στρατηγικής

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε και να υλοποιήσετε την ψηφιακή σας στρατηγική. Μαζί, αναπτύσσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σας υποστηρίζουμε στην υλοποίηση των μέτρων διαδικτυακού μάρκετινγκ που έχετε λάβει. Βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης, δημιουργούμε επιτυχημένες καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμόζουμε μέτρα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Υποδομή πληροφορικής

Σας συμβουλεύουμε σχετικά με τη βελτιστοποίηση της υποδομής πληροφορικής σας. Με τον τρόπο αυτό, σας βοηθάμε στην επιλογή των κατάλληλων τεχνολογιών και στην ενσωμάτωση λύσεων.

  • Διαχείριση ψηφιακών έργων

Σας υποστηρίζουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των ψηφιακών σας έργων. Για τον σκοπό αυτό, βασιζόμαστε σε ευέλικτες μεθόδους και στενή συνεργασία μαζί σας.

Προσφέρουμε εκπαίδευση και εργαστήρια σε διάφορα ψηφιακά θέματα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας και να επεκτείνετε τις ψηφιακές σας δεξιότητες.