Please enter a search term:

 • Neos CMS

  Το Neos είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που πείθει με την απλή, διαισθητική χρήση του. Εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούμε το σύστημα σύνταξης NEOS και είμαστε πολύ έμπειροι και ικανοποιημένοι με αυτό - και σύντομα θα είναι και οι υπάλληλοί σας!

  Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Neos

Neos - Το απλό και διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Το Neos είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που πείθει με την απλή, διαισθητική χρήση του. Εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου NEOS και είμαστε πολύ έμπειροι και ικανοποιημένοι με αυτό - και σύντομα θα είναι και οι υπάλληλοί σας!

Αναπτύσσουμε διαδικτυακές λύσεις που βασίζονται στο Typo3 για περισσότερα από 20 χρόνια και γνωρίζουμε όλες τις πτυχές του CMS. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Neos, το οποίο προέκυψε από την κοινότητα του Typo3, αποδείχθηκε πρόσφατα ότι είναι ιδανικό για πολλές απαιτήσεις. Είναι πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικά δομημένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη προσπάθεια υποστήριξης. Το Neos προσφέρει ευέλικτη διάρθρωση του περιεχομένου και είναι βέλτιστα βελτιστοποιημένο για περιεχόμενο που απευθύνεται σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους και είναι περιφερειακό (γλώσσα, χώρα, ομάδα-στόχος). Τα εργαλεία SEO περιλαμβάνονται στάνταρ, όπως και τα περιβάλλοντα προεπισκόπησης για προσωπική και ομαδική χρήση.

Γιατί το Neos CMS

Το περιεχόμενο, τα κείμενα και οι φωτογραφίες είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν με το NEOS, επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό αυτονόητα. Όποιος μπορεί να χειριστεί το MS Office θα τα πάει καλά και με αυτό το CMS. Η διαισθητική δενδρική δομή πίσω από τον ιστότοπο και κάθε μεμονωμένη σελίδα απλοποιεί εξαιρετικά την εργασία.

Το Neos CMS θέλει να προσφέρει στους χρήστες του εύκολη δημιουργία, επεξεργασία και τροποποίηση του περιεχομένου ιστού. Μεταξύ άλλων, αυτό γίνεται με τη βοήθεια του drag-and-drop. Επιπλέον, το σύστημα έχει σχεδιαστεί από προγραμματιστές για προγραμματιστές. Αυτό αντικατοπτρίζεται, μεταξύ άλλων, στις δυνατότητες μοντελοποίησης περιεχομένου που ορίζει ο χρήστης, στην προγραμματισμένη επεκτασιμότητα και στην απλή ενσωμάτωση συστημάτων τρίτων.

Αναφορές

 • Hawa.com
 • Hawa UK και webshop
 • Πλαστικά Καστιόνι
 • Βραβείο Hawastudentaward 2023
 • Αρκοσύστημα
 • Αγωγός καλωδίων Castioni


Χαρακτηριστικά του Neos CMS


Αναλύουμε ξεχωριστά τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε το CMS που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Ως διαδικτυακό πρακτορείο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε με την τεχνογνωσία μας στη μετάβαση από το Typo3 στο Neos.


Με το Neos, δεν χρειάζεται πλέον να εναλλάσσεστε άβολα μεταξύ του μπροστινού και του πίσω μέρους για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και να ελέγχετε τις αλλαγές. Επειδή αυτό το CMS προσφέρει πραγματικό "WYSIWYG". Η λέξη-κλειδί είναι η εν σειρά επεξεργασία. Επεξεργαστείτε το περιεχόμενο διαισθητικά ακριβώς εκεί που εμφανίζεται. Η διεπαφή χρήστη τοποθετείται ακριβώς πάνω από την επιλεγμένη ιστοσελίδα ως εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνετε πλέον χρόνο με δυσκίνητες ακολουθίες προεπισκόπησης.


Το Neos προσφέρει εγγενώς πολύ περισσότερα από τη δυνατότητα πολυγλωσσίας. Με τη σύγχρονη προσέγγιση διαστάσεων περιεχομένου, είναι δυνατή η διαχείριση πολύγλωσσων ιστότοπων, πολλαπλών υποκαταστημάτων σε διαφορετικές χώρες και πολλά άλλα. Η επεξεργασία περιεχομένου παραμένει παιχνιδάκι με πιο σύνθετες δομές και πολλές γλώσσες. Ανακαλύψτε την τεχνογνωσία μας σε Εντοπισμός


Χάρη στα τελευταία εργαλεία SEO, το Neos CMS είναι επίσης καλά εξοπλισμένο για το μέλλον. XML sitemaps, Canonical Tags, Human Readable URLs, Schema Tags, Yoast SEO Plugin - όλα χωρίς πρόβλημα.


Επεξεργασία front-end, ελευθερία σχεδιασμού, ατομικότητα: το Neos CMS επικεντρώνεται στο περιεχόμενο και την απλότητα. Με το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο προέκυψε από την περαιτέρω ανάπτυξη του TYPO3, υλοποιούμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του έργου.


Δεδομένου ότι το Neos είναι ένα CMS ανοιχτού κώδικα, δεν υπάρχουν τέλη χρήσης. Επιπλέον, ως χρήστης δεν εξαρτάστε σε καμία περίπτωση από έναν κατασκευαστή.


Το CMS Neos βασίζεται σε μεμονωμένα πακέτα και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Τα υπάρχοντα πακέτα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να επεκταθούν. Αυτό είναι ανεξάρτητο από έργα και οργανισμούς. Σε σύγκριση με άλλα CMS, αυτή η δομή επιτρέπει επίσης την αποτελεσματική και συνεπώς πιο αποδοτική εκτέλεση των ενημερώσεων.


Οι αλλαγές στο περιεχόμενο απλοποιούνται με την επεξεργασία στο frontend. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας ως editor:in. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ απευθείας σε κείμενα ή εικόνες για να τα επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε νέα στοιχεία. Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας και ζητήστε έναν λογαριασμό επίδειξης τώρα


Οι εικόνες και τα πολυμέσα μεταφορτώνονται μέσω drag and drop. Η διαχείριση πολυμέσων προσφέρει την οργάνωση μέσω ετικετών και τη συλλογή εικόνων σε συλλογές (θεματικές ομάδες).


Οι εταιρείες έχουν διαφορετικές ομάδες-στόχους. Αυτές έχουν διαφορετικές ανάγκες. Με το σύγχρονο CMS Neos, είναι δυνατή η δημιουργία ειδικού περιεχομένου για μεμονωμένες ομάδες πελατών, γλωσσικές περιοχές ή τελικές συσκευές. Παραδείγματα: διαφορετικά μήκη κειμένου για smartphone ή tablet, διαφορετικό περιεχόμενο για ιδιώτες ή επαγγελματίες πελάτες.


Ένα πρακτικό πακέτο SEO είναι ήδη ενσωματωμένο στο backend. Αυτό υποστηρίζει τους συντάκτες στη σωστή εισαγωγή όλων των σημαντικών πληροφοριών για τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.


Οι χώροι εργασίας προσφέρουν τη δυνατότητα προετοιμασίας του περιεχομένου, αποθήκευσης του ανάλογα με τα θέματα και δημοσίευσής του σε συντονισμένη μορφή. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δυνατή η ανάθεση διαφορετικών δικαιωμάτων: για παράδειγμα, πολλά άτομα μπορούν να συντάσσουν περιεχόμενο για ένα θέμα, το οποίο στη συνέχεια δημοσιεύεται από έναν:e διαχειριστή ιστού.


Ως το μοναδικό σύστημα στην αγορά μέχρι στιγμής, το Neos προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας με τις λεγόμενες "διαστάσεις περιεχομένου". Αυτή η ελεύθερα διαμορφώσιμη αφαίρεση της πολυγλωσσικής λειτουργικότητας επιτρέπει τη δημιουργία οποιουδήποτε αριθμού εκδόσεων περιεχομένου. Η γλώσσα είναι μόνο μία από αυτές. Μια άλλη μπορεί να είναι η ομάδα-στόχος, για παράδειγμα. Για παράδειγμα, η συντακτική ομάδα μπορεί να δημιουργήσει μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση μιας σελίδας προορισμού για μια καμπάνια Google Adwords με τη βοήθεια μιας "διάστασης περιεχομένου".


Στην καθημερινή εκδοτική εργασία, συμβαίνει συχνά το περιεχόμενο να πρέπει να επεξεργαστεί αρκετές φορές πριν τελικά δημοσιευτεί. Ορισμένα CMS επιλύουν αυτό το πρόβλημα διαχωρίζοντας χωρικά τα περιβάλλοντα σύνταξης και παραγωγής. Το Neos ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση με τους λεγόμενους χώρους εργασίας. Κάθε συντάκτης λαμβάνει το δικό του εικονικό χώρο εργασίας. Οι αλλαγές είναι ορατές μόνο σε αυτόν ή αυτήν. Το περιεχόμενο μπορεί στη συνέχεια είτε να δημοσιευθεί απευθείας είτε να μεταφερθεί σε ένα χώρο εργασίας αναθεώρησης, π.χ. για να υποβληθεί στον αρχισυντάκτη προς έγκριση και δημοσίευση. Οι ροές εργασίας δημοσίευσης μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκες, δηλαδή μπορεί να περνούν από πολλά βήματα. Δεδομένου ότι η συντακτική εργασία είναι ομαδική εργασία, ακόμη και σε μεγάλους ιστότοπους, το Neos προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εργασίας σε ομαδικούς χώρους εργασίας.


Παρόλο που το Neos έχει ελάχιστα κοινά με το TYPO3 όσον αφορά το λογισμικό και την αρχιτεκτονική, η κοινότητα του Neos έχει υιοθετήσει τις ρίζες και τις έννοιες του TYPO3. Το σύστημα είναι ικανό να διατηρεί πολλούς ιστότοπους σε ένα σύστημα (multi-site), καθώς και να προσφέρει το περιεχόμενο των σελίδων σε διάφορες γλώσσες (multi-language), από την αρχή. Βασικά, το σύστημα δεν γνωρίζει περιορισμούς όσον αφορά τον αριθμό των γλωσσών στις οποίες μπορεί να μεταφραστεί μια προσφορά.


Το Neos είναι ένα σχετικά νέο CMS. Ως εκ τούτου, η χρήση προσφορών cloud εξετάστηκε από την αρχή της ανάπτυξης. Η ενότητα πολυμέσων επιτρέπει τη μεταφόρτωση περιουσιακών στοιχείων όπως εικόνες, PDF, βίντεο κ.λπ. απευθείας από τη διεπαφή σύνταξης στο σύννεφο και από εκεί την άμεση ενσωμάτωση στο περιεχόμενο. Η διαδικασία αυτή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι απολύτως διαφανής. Οι δικτυακοί τόποι του έργου, για παράδειγμα, μπορούν εύκολα να λειτουργούν μέσω του Google Kubernetes στο Google Cloud, ενώ το περιεχόμενο πολυμέσων αποθηκεύεται αυτόματα στο Microsoft Azure ή στο Amazon Web Services (AWS), για παράδειγμα.


Το Neos βασίζεται εδώ και καιρό στο Composer ως διαχειριστή πακέτων, έτσι ώστε το σύστημα να μπορεί πολύ εύκολα να επεκταθεί με οποιαδήποτε βιβλιοθήκη από το Packagist. Αν αναζητάτε επεκτάσεις ειδικά για το Neos, μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο του έργου και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσετε μέσω του Composer. Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, επεκτάσεις για την ενσωμάτωση του IBM Watson (τεχνητή νοημοσύνη) για την ανάλυση κειμένων με ήχο, του Elasticsearch και του Google Analytics. Ειδικά το τελευταίο μπορεί να συνδεθεί πολύ στενά με το Neos, έτσι ώστε τα δεδομένα από το Analytics να εμφανίζονται απευθείας στην αντίστοιχη σελίδα του Neos.


Το Neos διαθέτει μια πολύ εκτεταμένη διεπαφή γραμμής εντολών (CLI) για προγραμματιστές και διαχειριστές για την εύκολη εγκατάσταση του Neos, αλλά και για την εκτέλεση αντιγράφων ασφαλείας και μεταναστεύσεων βάσεων δεδομένων. Αυτό επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση της εκκίνησης και της λειτουργίας, καθώς και τη χρήση σύγχρονων τεχνικών όπως η συνεχής ολοκλήρωση και ανάπτυξη σε έργα Neos. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν εργασίες που αφορούν συγκεκριμένα έργα, το CLI μπορεί να επεκταθεί με προσαρμοσμένες εντολές. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες δομές και αρχιτεκτονικές, καθώς υποστηρίζει τις MySQL, Postgres, Oracle και Microsoft SQL.