Please enter a search term:

 • Flowfact

  Επαναστατικοποιήστε την κτηματομεσιτική σας επιχείρηση με το Flowfact - αποτελεσματικότητα, πιστότητα πελατών και ανάπτυξη σε μία πλατφόρμα.

  Όλες οι λεπτομέρειες με μια ματιά:

Flowfact - Η ολοκληρωμένη λύση για την κτηματομεσιτική σας επιχείρηση

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, είναι απαραίτητο για τις εταιρείες ακινήτων να χρησιμοποιούν αποτελεσματικές και προηγμένες λύσεις για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η ενσωμάτωση ευφυών συστημάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας. Ως ψηφιακό πρακτορείο, εταιρεία παροχής συμβουλών και υπηρεσιών, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε την τεχνογνωσία μας στην υλοποίηση και εφαρμογή του "Flowfact" - μιας ολοκληρωμένης λύσης ειδικά για εταιρείες ακινήτων.

Flowfact - Μία λύση για όλες τις ανάγκες σας

Το Flowfact είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση λογισμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εταιρείες ακινήτων. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που εστιάζουν στις ανάγκες των εταιρειών B2B. Με το Flowfact μπορείτε όχι μόνο να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα δεδομένα των πελατών και των ακινήτων σας, αλλά και να βελτιστοποιείτε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες αυτοματοποιώντας τις ροές εργασίας και βελτιώνοντας τη ροή πληροφοριών μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας σας.


Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την εφαρμογή και τη χρήση του Flowfact, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εταιρείας σας. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

 • Ολοκλήρωση συστήματος

Οι ειδικοί μας σας υποστηρίζουν στην ενσωμάτωση του Flowfact στην υπάρχουσα υποδομή πληροφορικής σας και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνεργασία με τα άλλα συστήματά σας.

 • Προσαρμογή και επέκταση

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το Flowfact ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας και, εάν απαιτείται, να αναπτύξουμε κατά παραγγελία επεκτάσεις και πρόσθετα για την επέκταση της λειτουργικότητας του λογισμικού.

 • Εκπαίδευση και υποστήριξη

Για να διασφαλίσετε ότι η ομάδα σας αξιοποιεί στο έπακρο το Flowfact, παρέχουμε εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για να εξοικειωθεί το προσωπικό σας με το λογισμικό και να το βοηθήσει να χρησιμοποιήσει τις διάφορες λειτουργίες.

 • Μετανάστευση δεδομένων

Εάν θέλετε να μεταβείτε από άλλο σύστημα στο Flowfact, θα σας βοηθήσουμε με τη μετάβαση δεδομένων και θα διασφαλίσουμε ότι η μετάβαση θα γίνει ομαλά χωρίς να χαθούν σημαντικές πληροφορίες.


Η εφαρμογή του Flowfact στην κτηματομεσιτική σας εταιρεία σας προσφέρει πολυάριθμα οφέλη, όπως:

 • Αυξημένη αποτελεσματικότητα

Το Flowfact σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 • Βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες

Το Flowfact σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε κεντρικά τις επαφές σας με τους πελάτες σας, δίνοντάς σας καλύτερη εικόνα των πελατειακών σας σχέσεων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών σας και να ανταποκριθείτε πιο συγκεκριμένα στις ανάγκες των πελατών σας.

 • Αύξηση της διαφάνειας

Με την ενσωμάτωση του Flowfact στην επιχείρησή σας, αποκτάτε βελτιωμένη επισκόπηση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών και της ροής πληροφοριών μεταξύ των τμημάτων σας. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις και να εντοπίζετε πιθανά σημεία συμφόρησης σε πρώιμο στάδιο.

 • Επεκτασιμότητα και ευελιξία

Το Flowfact είναι μια επεκτάσιμη και ευέλικτη λύση που αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πρόσθετα χαρακτηριστικά και ενότητες για να καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες σας.

 • Ασφάλεια δεδομένων

Ως εταιρεία B2B, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των δεδομένων. Το Flowfact διαθέτει ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων σας και τη συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.


Ως εμπειρογνώμονες της Flowfact, σας προσφέρουμε όχι μόνο τεχνική τεχνογνωσία, αλλά και ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου στον τομέα των ακινήτων. Η πολυετής εμπειρία μας μάς επιτρέπει να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας:

 • Εμπειρογνωμοσύνη

Διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων ειδικών που επικεντρώνονται στη Flowfact και έχουν βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων των εταιρειών ακινήτων.

 • Εστίαση στον πελάτη

Η προσέγγισή μας είναι πελατοκεντρική και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις σας ικανοποιούνται και ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το Flowfact.

 • Ευελιξία

Είμαστε ευέλικτοι στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες σας και μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα στις αλλαγές, αν χρειαστεί.

 • Μακροπρόθεσμη συνεργασία

Βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες και επιδιώκουμε μια μακροχρόνια σχέση. Στόχος μας είναι να σας υποστηρίζουμε συνεχώς στη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών και να σας βοηθούμε να διατηρείτε την εταιρεία σας σε τροχιά επιτυχίας.

Η ενσωμάτωση του Flowfact στην κτηματομεσιτική σας επιχείρηση μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους πελάτες και να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητά σας στην αγορά. Ως ψηφιακό γραφείο, εταιρεία παροχής συμβουλών και υπηρεσιών, προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στην εφαρμογή και τη χρήση του Flowfact, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ισχυρή λύση.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας, την εστίαση στον πελάτη, την ευελιξία και την επιδίωξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας.