Please enter a search term:

 • Shopify

  Επαναπροσδιορισμός του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B: το Shopify για επιτυχημένες διαδικτυακές επιχειρήσεις και βιώσιμη ανάπτυξη.

  Από εδώ!

Shopify για εταιρείες B2B - ο συνεργάτης σας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί απαραίτητος για τις εταιρείες B2B προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Το ψηφιακό πρακτορείο μας υποστηρίζει την εταιρεία σας στην εφαρμογή του Shopify, μιας ισχυρής λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στην πορεία προς μια επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία και θα εξασφαλίσουν μια ομαλή εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.


Το Shopify είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από τη φιλικότητα προς το χρήστη, την ευελιξία και την επεκτασιμότητά της. Για τις εταιρείες B2B, το Shopify προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία χρήσης

Το Shopify είναι γνωστό για τη διαισθητική διεπαφή χρήστη, καθιστώντας εύκολη την έναρξη του ηλεκτρονικού εμπορίου για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου καθιστά εύκολη τη διαχείριση προϊόντων, παραγγελιών και πελατών.

 • Προσαρμοστικότητα

Με μια ποικιλία θεμάτων και plugins, μπορείτε να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε το κατάστημά σας στο Shopify. Χάρη στο API του Shopify, είναι επίσης δυνατή η ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 • Ασφάλεια και αξιοπιστία

Το Shopify προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη υποδομή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με ενσωματωμένο SSL και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα των πελατών σας είναι προστατευμένα.

 • Ενσωμάτωση λειτουργιών B2B

Το Shopify επιτρέπει την ενσωμάτωση ειδικών λειτουργιών B2B, όπως προσαρμοσμένη τιμολόγηση, εκπτώσεις όγκου, αγορά επί πιστώσει και έλεγχο πρόσβασης του εμπόρου.


Ως έμπειρη ψηφιακή εταιρεία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εισαγωγή του Shopify στην εταιρεία σας:

 • Συμβουλευτική και στρατηγική

Οι ειδικοί μας αναλύουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους και συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη μιας εξατομικευμένης στρατηγικής ηλεκτρονικού εμπορίου για την εταιρεία σας B2B.

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοτόπων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ένα ελκυστικό και φιλικό προς τον χρήστη κατάστημα Shopify που παρουσιάζει το εμπορικό σήμα και τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνουμε προσοχή στον responsive σχεδιασμό για να παρέχουμε στους πελάτες σας μια πρώτης τάξεως εμπειρία αγορών σε όλες τις συσκευές.

 • Ενσωμάτωση και μετάβαση

Σας υποστηρίζουμε στην ενσωμάτωση υφιστάμενων συστημάτων, όπως ERP, CRM ή διαχείριση εμπορευμάτων, και στη μετανάστευση δεδομένων από άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • Ανάπτυξη εφαρμογών

Οι προγραμματιστές μας δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές Shopify για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας B2B, όπως προσαρμοσμένες πύλες πελατών, διαδικασίες πωλήσεων B2B ή αυτοματοποιημένη επεξεργασία παραγγελιών.

 • Μάρκετινγκ και SEO

Οι ειδικοί μας στο μάρκετινγκ αναπτύσσουν αποτελεσματικές στρατηγικές διαδικτυακού μάρκετινγκ για να αυξήσουν την ορατότητά σας στις μηχανές αναζήτησης και να δημιουργήσουν εξειδικευμένους οδηγούς για την επιχείρησή σας B2B. Προσφέρουμε βελτιστοποίηση SEO, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αύξηση των πωλήσεών σας.

 • Εκπαίδευση και υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την ομάδα σας ώστε να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη χρήση του Shopify στην επιχείρησή σας. Επιπλέον, είμαστε διαθέσιμοι για τεχνική υποστήριξη και συνεχή βελτιστοποίηση της λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου σας.


Το ψηφιακό πρακτορείο μας έχει ήδη υποστηρίξει πολυάριθμες εταιρείες B2B στην επιτυχή εφαρμογή του Shopify. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα επιτυχημένων έργων που έχουμε υλοποιήσει για τους πελάτες μας:

 • Μελέτη περίπτωσης Α

Ένας κατασκευαστής βιομηχανικού εξοπλισμού κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τις διαδικτυακές πωλήσεις του εφαρμόζοντας το Shopify. Με τη βοήθειά μας, αναπτύχθηκε ένα κατά παραγγελία κατάστημα B2B, το οποίο επέτρεπε στους εμπόρους να παραγγέλνουν προσαρμοσμένα προϊόντα και αξεσουάρ εύκολα και αποτελεσματικά.

 • Μελέτη περίπτωσης Β

Ένας χονδρέμπορος ειδών γραφείου βελτιστοποίησε τις επιχειρηματικές του διαδικασίες ενσωματώνοντας το Shopify στο υπάρχον σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων. Η απρόσκοπτη σύνδεση επιτρέπει την αυτοματοποιημένη επεξεργασία παραγγελιών και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών.

 • Μελέτη περίπτωσης Γ

Ένας προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων μπόρεσε να επεκτείνει την εμβέλειά του στη διεθνή αγορά μέσω στοχευμένων μέτρων διαδικτυακού μάρκετινγκ και SEO. Το προσαρμοσμένο κατάστημα Shopify και οι στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόσαμε οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των ποσοστών μετατροπής και της ικανοποίησης των πελατών.

Η ψηφιακή μας υπηρεσία είναι ο αρμόδιος συνεργάτης σας για τον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας B2B. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας στους τομείς της συμβουλευτικής, του σχεδιασμού ιστοσελίδων, της ανάπτυξης, της ενσωμάτωσης, του μάρκετινγκ και της υποστήριξης, σας συνοδεύουμε στην πορεία σας προς ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.