Please enter a search term:

 • Django CMS

  Εκτός από τις βασικές λειτουργίες που είναι γνωστές από άλλα CMS, το Django πείθει με την front-end επεξεργασία του

  Από εδώ!

Django CMS

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες που είναι γνωστές από άλλα CMS, το Django πείθει με την front-end επεξεργασία του, δηλαδή τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε ιστοσελίδες απευθείας στην αρχική τους προβολή. Επιπλέον, οι ιστότοποι που δημιουργούνται είναι επίσης αυτόματα responsive, δηλαδή βελτιστοποιημένοι στην προβολή για διάφορες ψηφιακές τελικές συσκευές.

B2B Εταιρεία: Ανακαλύψτε τα οφέλη του Django και του Django CMS για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι επιχειρήσεις βασίζονται στη συνεχή εξέλιξη για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Ως ψηφιακό πρακτορείο και συμβουλευτική εταιρεία, βοηθάμε τις εταιρείες B2B στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, εφαρμόζοντας το Django και το Django CMS. Σε αυτή τη σελίδα προορισμού, σας δίνουμε μια πρώτη επισκόπηση του Django ως λύση CMS και παρουσιάζουμε τις αρμοδιότητες και τις υπηρεσίες μας για να σας συνοδεύσουμε στο δρόμο σας προς την ψηφιακή αριστεία.


Το Django είναι ένα υπερσύγχρονο, ανοικτού κώδικα πλαίσιο ιστού που βασίζεται στην Python και επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν ισχυρές εφαρμογές ιστού γρήγορα και αποτελεσματικά. Το Django CMS είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βασίζεται στο Django και είναι γνωστό για τη φιλική προς το χρήστη, αρθρωτή και ευέλικτη αρχιτεκτονική του. Παρέχει στις επιχειρήσεις μια αξιόπιστη, επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη λύση για τη διαχείριση της διαδικτυακής τους παρουσίας.

Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του Django και του Django CMS είναι τα εξής:

 • Γρήγορη Ανάπτυξη

Το Django επιτρέπει στους προγραμματιστές να γράφουν τον κώδικα για τις διαδικτυακές εφαρμογές τους γρήγορα και αποτελεσματικά, χάρη στη φιλοσοφία του "μπαταρίες που περιέχονται" και τα επαναχρησιμοποιήσιμα δομικά στοιχεία κώδικα.

 • Ασφάλεια

Το Django δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και βοηθά τους οργανισμούς να προστατεύσουν τις εφαρμογές ιστού τους από κοινούς κινδύνους ασφαλείας, όπως η έγχυση SQL, το cross-site scripting (XSS) και η πλαστογράφηση αιτήσεων cross-site (CSRF).

 • Επεκτασιμότητα

Το Django και το Django CMS είναι λύσεις υψηλής κλιμάκωσης που επιτρέπουν στις εταιρείες να προσαρμόζουν εύκολα τις διαδικτυακές εφαρμογές τους στον αυξανόμενο αριθμό χρηστών και απαιτήσεων.


Ως ειδικοί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, προσφέρουμε σε εταιρείες B2B ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένων στην εφαρμογή του Django και του Django CMS. Οι βασικές μας αρμοδιότητες περιλαμβάνουν:

 • Στρατηγική συμβουλευτική:

Αναλύουμε την υφιστάμενη παρουσία σας στο διαδίκτυο και την υποδομή πληροφορικής, εντοπίζουμε τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης και αναπτύσσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική για την εφαρμογή του Django και του Django CMS στην επιχείρησή σας.

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξηιστοσελίδων

Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και προγραμματιστών ιστοσελίδων μας δημιουργεί ελκυστικές, φιλικές προς το χρήστη και ευέλικτες ιστοσελίδες με βάση το Django και το Django CMS, ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 • Ενσωμάτωση

Ενσωματώνουμε απρόσκοπτα το Django και το Django CMS στο υπάρχον τοπίο πληροφορικής σας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων CRM, των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου, των εργαλείων αυτοματοποίησης μάρκετινγκ και άλλων σχετικών εφαρμογών.

 • Εκπαίδευση και Υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό σας για την εξοικείωσή του με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Django και του Django CMS. Η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των διαδικτυακών σας εφαρμογών.

 • Συντήρηση και Περαιτέρω ανάπτυξη

Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση των διαδικτυακών εφαρμογών σας που βασίζονται στο Django και το Django CMS και σας υποστηρίζουμε στη συνεχή ανάπτυξη της ψηφιακής σας παρουσίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.


Οι εταιρείες Β2Β αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις στον ψηφιακό κόσμο, όπως η ανάγκη να παρουσιάζουν σύνθετα προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις πωλήσεις και να οικοδομούν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες. Το Django και το Django CMS προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα για τις εταιρείες B2B, μεταξύ των οποίων:

 • Ευελιξία

Η αρθρωτή αρχιτεκτονική του Django και του Django CMS επιτρέπει στις εταιρείες B2B να προσαρμόζουν με ευελιξία και ατομικά τις διαδικτυακές εφαρμογές τους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

 • Αποδοτικότητα

Με το Django και το Django CMS, οι εταιρείες B2B μπορούν να εξορθολογίσουν τις εσωτερικές τους διαδικασίες, για παράδειγμα, συγκεντρώνοντας τη διαχείριση των πληροφοριών προϊόντων, του υλικού μάρκετινγκ και των δεδομένων πελατών.

 • Προσαρμοστικότητα

Η επεκτασιμότητα του Django και του Django CMS επιτρέπει στις εταιρείες B2B να προσαρμόζουν τις διαδικτυακές εφαρμογές τους με την πάροδο του χρόνου στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους και στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους.

 • Ενσωμάτωση

Το Django και το Django CMS μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με άλλα συστήματα και εφαρμογές, επιτρέποντας στις εταιρείες B2B να δικτυώσουν αποτελεσματικά ολόκληρο το τοπίο πληροφορικής τους και να δημιουργήσουν συνέργειες.

 • Ασφάλεια

Τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας του Django και του Django CMS παρέχουν στις εταιρείες B2B την προστασία που χρειάζονται για την ασφαλή διαχείριση εμπιστευτικών επιχειρηματικών δεδομένων και πληροφοριών πελατών.


 • Γνώση του κλάδου

Κατανοούμε τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των εταιρειών B2B και μπορούμε να αναπτύξουμε στοχευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση των ψηφιακών σας διαδικασιών.

 • Εμπειρία

Η ομάδα μας που αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές και εμπειρογνώμονες διαδικτυακού μάρκετινγκ έχει ήδη υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα Drupal για εταιρείες B2B.

 • Ποιότητα

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και διασφαλίζουμε ότι ο δικτυακός σας τόπος Drupal δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικός, αλλά και τεχνικά άψογος και ανθεκτικός στο μέλλον.

 • Προσανατολισμός στον πελάτη

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και θέτουμε τις ατομικές σας ανάγκες και τους επιχειρηματικούς σας στόχους στο επίκεντρο της εργασίας μας, ώστε να αναπτύξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την εταιρεία σας.

 • Υποστήριξη

Η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντά σε ερωτήσεις, να επιλύει προβλήματα και να διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας Drupal λειτουργεί πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο και ψηφιακό κόσμο, είναι απαραίτητο για τις εταιρείες B2B να χρησιμοποιούν ισχυρές, ευέλικτες και ασφαλείς διαδικτυακές εφαρμογές για να είναι επιτυχημένες. Ως ψηφιακός οργανισμός και συμβουλευτική εταιρεία, δεσμευόμαστε να σας καθοδηγήσουμε στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη του Django και του Django CMS. Με τις ολοκληρωμένες δεξιότητες και υπηρεσίες μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο στο επόμενο επίπεδο και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο και ψηφιακό κόσμο, είναι απαραίτητο για τις εταιρείες B2B να χρησιμοποιούν ισχυρές, ευέλικτες και ασφαλείς διαδικτυακές εφαρμογές για να είναι επιτυχημένες. Ως ψηφιακός οργανισμός και συμβουλευτική εταιρεία, δεσμευόμαστε να σας καθοδηγήσουμε στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη του Django και του Django CMS. Με τις ολοκληρωμένες δεξιότητες και υπηρεσίες μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο στο επόμενο επίπεδο και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.