Please enter a search term:

 • Ruby on Rails

  Το Rails είναι ένα full-stack framework. Διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού τόσο στο front end όσο και στο back end, για παράδειγμα απόδοση προτύπων HTML, ενημέρωση βάσεων δεδομένων, αποστολή και λήψη email, διαχείριση ζωντανών σελίδων μέσω WebSockets, δημιουργία ουρών εργασίας για ασύγχρονη εργασία ή αποθήκευση μεταφορτώσεων στο cloud.

Ruby on Rails CMS - Η ιδανική λύση για την εταιρεία σας B2B

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, είναι απαραίτητο για τις εταιρείες Β2Β να έχουν μια αποτελεσματική και σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία. Ένας ισχυρός και ευέλικτος δικτυακός τόπος βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης ψηφιακής στρατηγικής. Εμείς, ως φημισμένο ψηφιακό πρακτορείο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την υλοποίηση ιστοσελίδων CMS Ruby on Rails που βοηθούν την εταιρεία σας να αποκτήσει προβάδισμα στην άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Γιατί Ruby on Rails

Το Ruby on Rails, γνωστό και ως "Rails", είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης ιστοσελίδων ανοικτού κώδικα που βασίζεται στη γλώσσα προγραμματισμού Ruby. Από την εισαγωγή του το 2004, έχει γίνει γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς και ισχυρές πλατφόρμες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων.


 • Ταχεία ανάπτυξη

Το Ruby on Rails επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν και να αναπτύσσουν διαδικτυακές εφαρμογές στον συντομότερο δυνατό χρόνο, χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη προσέγγιση "σύμβαση αντί για διαμόρφωση". Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων και μπορούν αντ' αυτού να επικεντρωθούν στον προγραμματισμό των χαρακτηριστικών.

 • Ευελιξία

Το Rails είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και επιτρέπει στους προγραμματιστές να τροποποιούν και να επεκτείνουν εύκολα τις εφαρμογές τους. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να προσαρμόζεται στις νέες τάσεις.

 • Σταθερή και ενεργή κοινότητα

Το Rails διαθέτει μια μεγάλη και αφοσιωμένη κοινότητα προγραμματιστών που εργάζονται συνεχώς για τη βελτίωση του πλαισίου και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Αυτό διασφαλίζει ότι η εφαρμογή σας παραμένει ενημερωμένη και επωφελείται από τις τελευταίες τεχνολογίες.


Ως έμπειρη ψηφιακή εταιρεία, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αποσκοπούν στο να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να ξεκινήσει ιστοσελίδες Ruby on Rails CMS:

 • Συμβουλευτική

Αναλύουμε τις τρέχουσες επιχειρηματικές σας διαδικασίες και απαιτήσεις για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση CMS για την επιχείρησή σας. Σας συμβουλεύουμε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών CMS και σας προτείνουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σας.

 • Σχεδιασμός

Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών μας θα δημιουργήσει ευέλικτα και φιλικά προς τον χρήστη σχέδια που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας. Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί βέλτιστα και φαίνεται ελκυστικός σε όλες τις συσκευές και τα μεγέθη οθόνης.

 • Ανάπτυξη

Οι ταλαντούχοι προγραμματιστές μας μετατρέπουν τον σχεδιασμό και τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά σε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο Ruby on Rails CMS. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσουμε έναν γρήγορο, ασφαλή και αξιόπιστο ιστότοπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • Ενσωμάτωση

Ενσωματώνουμε απρόσκοπτα τον νέο σας ιστότοπο Ruby on Rails CMS στην υπάρχουσα υποδομή πληροφορικής σας και διασφαλίζουμε ότι όλες οι απαραίτητες διεπαφές και τα API εφαρμόζονται σωστά. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με CRM, ERP και άλλα επιχειρηματικά συστήματα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ανταλλαγή δεδομένων και η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας σας.

 • Εκπαίδευση και υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την ομάδα σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση και συντήρηση του δικτυακού τόπου σας Ruby on Rails CMS. Η ομάδα υποστήριξής μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή τεχνικά ζητήματα.

 • Συντήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη

Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και ενημέρωση του ιστότοπού σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι παραμένει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, σας υποστηρίζουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του ιστοτόπου σας για την προσθήκη νέων λειτουργιών και εφαρμογών και τη συνεχή βελτίωση της διαδικτυακής σας παρουσίας.


 • Επεκτασιμότητα

Το Ruby on Rails CMS είναι ιδανικό για εταιρείες B2B, επειδή αναπτύσσεται εύκολα μαζί με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά και ενότητες χωρίς να χρειάζεται να ανακατασκευάσετε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το εύρος και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

 • Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι μια κρίσιμη πτυχή για κάθε επιχείρηση B2B και το Ruby on Rails CMS παρέχει μια ισχυρή υποδομή ασφαλείας. Το Rails διαθέτει μια σειρά από ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν διαδικτυακές εφαρμογές που προστατεύονται από τις συνήθεις απειλές ασφαλείας.

 • Συνεργασία

Η χρήση του Ruby on Rails CMS ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του οργανισμού σας. Επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να διαχειρίζονται το περιεχόμενο αποτελεσματικά και εύκολα, με αποτέλεσμα την καλύτερη επικοινωνία και την αποτελεσματικότερη συνεργασία.

Το Ruby on Rails CMS είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση που είναι ιδανική για εταιρείες B2B. Ως έμπειρη ψηφιακή εταιρεία, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να υποστηρίξουμε την εταιρεία σας στην υλοποίηση και την επιτυχή χρήση ιστοσελίδων Ruby on Rails CMS.

Η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών μας, από τη συμβουλευτική μέχρι το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την ενσωμάτωση, την εκπαίδευση, την υποστήριξη, τη συντήρηση και τη βελτίωση, διασφαλίζει ότι ο νέος σας ιστότοπος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Ας συνεργαστούμε για να προωθήσουμε τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.