Please enter a search term:

 • Joomla CMS - Η ιδανική λύση για ιστοσελίδες B2B

  Το Joomla είναι ένα βραβευμένο, ισχυρό και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ελκυστικές και φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες.

Δημιουργήστε σύγχρονες και φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες με το Joomla CMS

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, οι ισχυρές διαδικτυακές παρουσίες είναι απαραίτητες για τις εταιρείες B2B. Ένας επαγγελματικός, καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος ιστότοπος είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Το ψηφιακό πρακτορείο μας κατανοεί τη σημασία αυτών των πτυχών και ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας στις εταιρείες B2B για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στην υλοποίηση ιστότοπων Joomla CMS. Σε αυτή την περιγραφή, θα σας παρουσιάσουμε το Joomla ως λύση CMS και πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Το Joomla CMS είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση για εταιρείες B2B που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν την online παρουσία τους. Ως πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, το Joomla προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανική επιλογή για εταιρείες B2B.

Η ψηφιακή μας υπηρεσία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να εγκαινιάσετε ιστότοπους Joomla CMS και να διασφαλίσετε την επιτυχία του ιστότοπού σας. Με την τεχνογνωσία μας και τη δέσμευσή μας για την επιτυχία των πελατών μας, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.


Μερικά από τα πλεονεκτήματα του Joomla έναντι άλλων λύσεων CMS είναι:

 • Ευκολία χρήσης

Το Joomla είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, ακόμη και για άτομα χωρίς τεχνικό υπόβαθρο.

 • Ευελιξία

Με περισσότερες από 8.000 επεκτάσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας.

 • Επεκτασιμότητα

Το Joomla μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μικρούς ιστότοπους όσο και για μεγάλους και πολύπλοκους.

 • Ασφάλεια

Το Joomla δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και παρέχει τακτικές ενημερώσεις για την προστασία του ιστοτόπου σας από απειλές.

 • Κοινοτικήυποστήριξη

Ως πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, το Joomla διαθέτει μια μεγάλη και αφοσιωμένη κοινότητα που συμβάλλει συνεχώς στη βελτίωση του συστήματος.


Το ψηφιακό μας γραφείο προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για να βοηθήσει τις εταιρείες B2B να εγκαινιάσουν ιστότοπους Joomla CMS.

 • Συμβουλευτική και ανάπτυξη στρατηγικής

Η έμπειρη ομάδα ειδικών μας στο Joomla θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και να αναπτύξει τη βέλτιστη στρατηγική για την εφαρμογή του Joomla στον οργανισμό σας.

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές και προγραμματιστές μας δημιουργούν προσαρμοσμένους, ευέλικτους και φιλικούς προς το χρήστη ιστότοπους Joomla που αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επωνυμία σας και παρέχουν στους πελάτες σας μια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία.

 • Ενσωμάτωση εργαλείων τρίτων

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην ενσωμάτωση εργαλείων και επεκτάσεων τρίτων κατασκευαστών στον ιστότοπό σας Joomla για την αύξηση της λειτουργικότητας και της αποδοτικότητας.

 • Εκπαίδευση και υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το προσωπικό σας ώστε να το βοηθήσουμε να εξοικειωθεί με το Joomla. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχετε με τον ιστότοπό σας Joomla.

 • Συντήρηση και ενημερώσεις ασφαλείας

Η υπηρεσία μας θα φροντίσει για την τακτική συντήρηση και ενημέρωση του ιστότοπού σας Joomla, ώστε να διασφαλίσει ότι είναι πάντα ενημερωμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προστατευμένος από πιθανές απειλές.

 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Μια σημαντική πτυχή ενός επιτυχημένου ιστότοπου είναι η ορατότητά του στις μηχανές αναζήτησης. Η ομάδα των ειδικών μας σε θέματα SEO αναπτύσσει και εφαρμόζει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας Joomla στα αποτελέσματα αναζήτησης και έτσι την προσέλκυση περισσότερης εξειδικευμένης επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.


 • Εμπειρία και τεχνογνωσία

Το ψηφιακό πρακτορείο μας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρειών B2B. Έχουμε αναπτύξει πολυάριθμες επιτυχημένες ιστοσελίδες Joomla για τους πελάτες μας και γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη διαδικτυακή παρουσία.

 • Προσαρμοσμένες λύσεις

Γνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει τις δικές της απαιτήσεις και στόχους. Γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • Εστίαση στον πελάτη

Η ομάδα μας δίνει μεγάλη έμφαση στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και στην υποστήριξή τους καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίησης του Joomla. Προσπαθούμε πάντα να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίζουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά μας.

 • Μακροπρόθεσμη συνεργασία

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας που θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του ιστότοπού σας στο Joomla.