Please enter a search term:

 • Contao CMS

  Το Contao είναι ένα λεπτό σύστημα σύνταξης που προσφέρει πολλές δυνατότητες ακόμη και χωρίς πρόσθετα και είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το backend είναι διαισθητικό στη χρήση και απλούστερο σε σύγκριση με το Typo 3.

  Αφήστε μας να διαμορφώσουμε την ψηφιακή σας επιτυχία!

Contao CMS

Το Contao είναι ένα λεπτό σύστημα σύνταξης που προσφέρει πολλές δυνατότητες ακόμη και χωρίς πρόσθετα και είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το backend είναι διαισθητικό στη χρήση και απλούστερο σε σύγκριση με το Typo 3.

Σήμερα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία των εταιρειών B2B. Μια επαγγελματική και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Η ψηφιακή μας υπηρεσία σας υποστηρίζει ως εταιρεία B2B με την εισαγωγή ιστοσελίδων Contao CMS και σας συνοδεύει στην πορεία σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια πρώτη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων του Contao ως λύση CMS και να παρουσιάσουμε τις αρμοδιότητες και τις υπηρεσίες μας σε αυτόν τον τομέα.


 • Ευκολία χρήσης και ευελιξία

Το Contao χαρακτηρίζεται από το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας χωρίς εκτεταμένες γνώσεις προγραμματισμού. Το σύστημα είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρείας σας.

 • Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το Contao αποδίδει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων. Το σύστημα είναι πάντα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών ασφαλείας για την προστασία του ιστοτόπου σας από επιθέσεις. Επιπλέον, το Contao συμμορφώνεται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και σας υποστηρίζει στη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις.

 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Το Contao CMS προσφέρει εγγενώς εξαιρετικές επιλογές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, ώστε ο ιστότοπός σας να εμφανίζεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των συν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την προβολή της εταιρείας σας στο Διαδίκτυο και να προσελκύσετε νέους πελάτες.


 • Συμβουλές και Έννοια

Οι ειδικοί μας αναλύουν πρώτα τις ατομικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Με βάση αυτό, αναπτύσσουμε μια εξατομικευμένη ιδέα για τον ιστότοπό σας Contao CMS που είναι ακριβώς προσαρμοσμένη στην εταιρεία σας B2B.

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας και Προγραμματισμός

Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών μας θα δημιουργήσει για εσάς έναν ελκυστικό, σύγχρονο και ευέλικτο σχεδιασμό ιστοσελίδων που θα εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις συσκευές. Υλοποιούμε τον ιστότοπό σας στο Contao CMS και προσαρμόζουμε το σύστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 • Ενσωμάτωση εργαλείων καιυπηρεσιών τρίτων

Ενσωματώνουμε για εσάς σημαντικά εργαλεία και υπηρεσίες τρίτων, όπως συστήματα CRM, εργαλεία αποστολής ενημερωτικών δελτίων ή λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, για να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασιών σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

 • Εκπαίδευση και Υποστήριξη

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με το Contao CMS, προσφέρουμε ατομική εκπαίδευση για το προσωπικό σας. Επιπλέον, η υποστήριξή μας είναι διαθέσιμη και μετά την ολοκλήρωση του ιστότοπού σας για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με το CMS σας.

 • Συντήρηση και Ενημερώσεις

Φροντίζουμε για την τακτική συντήρηση του δικτυακού σας τόπου με Contao CMS και πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ενημερώσεις, ώστε να διασφαλίζουμε ανά πάσα στιγμή την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του δικτυακού σας τόπου. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε πλήρως στην κύρια δραστηριότητά σας.

 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και διαδικτυακόμάρκετινγκ

Εκτός από την τεχνική υλοποίηση του ιστοτόπου σας, σας υποστηρίζουμε επίσης στη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας. Οι ειδικοί μας αναλύουν τον ιστότοπό σας και αναπτύσσουν εξατομικευμένες στρατηγικές SEO για να αυξήσουν την προβολή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ, όπως μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή διαφημίσεις Google, για να προωθήσουμε περαιτέρω την επιτυχία σας στον ψηφιακό χώρο.


 • Πολλά χρόνια Εμπειρία και Εμπειρία

Το ψηφιακό πρακτορείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρειών B2B και στην υλοποίηση έργων Contao CMS. Οι ειδικοί μας γνωρίζουν ακριβώς τις απαιτήσεις των εταιρειών B2B και πώς να τις υλοποιήσουν με επιτυχία σε έναν ιστότοπο.

 • Ατομικό και εξατομικευμένα Λύσεις

Δεν προσφέρουμε τυποποιημένες λύσεις, αλλά αναπτύσσουμε εξατομικευμένους και εξατομικευμένους δικτυακούς τόπους που είναι ακριβώς προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

 • Πλήρηςπροσφορά υπηρεσιών

Το ψηφιακό πρακτορείο μας σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πλήρων υπηρεσιών, το οποίο εκτείνεται από τη σύλληψη, το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό ιστοσελίδων έως τη συντήρηση, την εκπαίδευση και το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες από μία πηγή και επωφελείστε από την αποτελεσματική συνεργασία.

 • Βιώσιμη Υποστήριξη και Συνεργασία

Βλέπουμε τον εαυτό μας όχι μόνο ως πάροχο υπηρεσιών, αλλά ως συνεργάτη που συνοδεύει εσάς και την εταιρεία σας στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό μακροπρόθεσμα. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας Contao CMS, είμαστε στη διάθεσή σας με την υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας και σας βοηθάμε να διευρύνετε συνεχώς την επιτυχία σας στον ψηφιακό χώρο.

Το Contao CMS προσφέρει στις εταιρείες B2B μια αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη λύση για τον επαγγελματικό σχεδιασμό της ψηφιακής τους παρουσίας. Η ψηφιακή μας υπηρεσία σας υποστηρίζει με ολοκληρωμένες δεξιότητες και υπηρεσίες στην εισαγωγή των ιστότοπων Contao CMS και σας συνοδεύει στην πορεία σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Από τη συμβουλευτική και τη σύλληψη έως τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό ιστοσελίδων, τη συντήρηση, την εκπαίδευση και το διαδικτυακό μάρκετινγκ, προσφέρουμε ένα πακέτο πλήρων υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και βλέπουμε τον εαυτό μας ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη που σας υποστηρίζει στη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας και στη διεύρυνση της επιτυχίας σας στον ψηφιακό χώρο.

Το Contao CMS προσφέρει στις εταιρείες B2B μια αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη λύση για τον επαγγελματικό σχεδιασμό της ψηφιακής τους παρουσίας.

Το ψηφιακό πρακτορείο μας σας υποστηρίζει με ολοκληρωμένες δεξιότητες και υπηρεσίες στην εισαγωγή ιστοσελίδων Contao CMS και σας συνοδεύει στην πορεία σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Από τη συμβουλευτική και τη σύλληψη έως τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό ιστοσελίδων, τη συντήρηση, την εκπαίδευση και το διαδικτυακό μάρκετινγκ, προσφέρουμε ένα πακέτο πλήρων υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και βλέπουμε τον εαυτό μας ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη που σας υποστηρίζει στη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας και στη διεύρυνση της επιτυχίας σας στον ψηφιακό χώρο.